Meer resultaten voor beton

beton
Zakgoed Beton Beton en mortels Ruwbouw.
JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Ga naar de inhoud. Toggle Nav Winkelwagen. Beton en mortels. Chape en Stabilisé. Water en Riolering. Rioleringsbuizen en toebehoren. Deksels en ophogingen. Water en septische putten. Latei beton vol. Latei beton hol.
Clara Béton.
Het juiste werkblad kiezen is dan ook van essentieel belang. Mogelijke combinaties voor de CLARA BETON uitgeruste keuken. Het werkblad in grijs beton van het CLARA BETON model staat garant voor een mooie afwerking die perfect in je keuken past.
Offerte betonplaten BAJ Beton.
You must have JavaScript enabled to use this form. Indien de juiste inplanting voor uw schutting hieronder niet afgebeeld staat, kan u steeds meerdere, aparte offertes maken en deze samentellen. Indien u laat leveren betaalt u maar 1x transport per 25TON aan materiaal.
Zakgoed Beton Beton en mortels Ruwbouw.
Tonen als Foto-tabel Lijst. Sorteer op Productnaam. Van hoog naar laag sorteren. Cantillana Betomur C20/25 Betonmortel 25kg. 641, /stuk 530/stuk., Cantillana Fixbeton 25kg. 805, /stuk 665/stuk., Knauf Turbo Beton 25kg. 835, /stuk 690/stuk., Knauf Turbo Beton Plus 25kg. 1123, /stuk 928/stuk.,
Schelfhout nv, producent van geprefabriceerde wanden.
Brandwanden vol beton en geïsoleerd. Afwerking en kleuren. Baksteenmotief uitgewassen grind. Baksteenmotief op grijs beton. Nulwanden gepolierde wanden. Afmetingen en isolatie. Selecteer een pagina. Specialist in betonwanden. met een uitgebreide keuze. Specialist in betonwanden. met een uitgebreide keuze. Specialist in betonwanden. met een uitgebreide keuze. Specialist in betonwanden. met een uitgebreide keuze. Schelfhout is al meer dan 40 jaar een gekende producent van geprefabriceerde wanden in industrieel beton. Duurzaamheid, onderhoudsgemak, snelle montage en voordelige prijs zijn onze grote troeven op de industriële, commerciële en agrarische markt. Het uitzicht van al onze prefab wanden en plinten kan steeds aangepast worden aan uw wensen door de verschillende afwerkingsmogelijkheden glad, baksteenmotief, baksteenstrip, uitgewassen grind, en kleuren.
Corthout Beton Stortklaar beton Polybetonvloeren.
32 15 24 85 91 info@corthoutbeton.be DOWNLOAD ONZE BROCHURE HIER. voor binnen buiten. stortklaar beton, chape of stabilisé. STORTKLAAR BETON BETONPRODUCTEN. Corthout Beton is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1987 door Rudi Corthout. Wij kunnen ons snel ter beschikking stellen.
Beton en stabilisatie.
beton en stabilisatie. kwaliteit waarop u kunt bouwen. Onze betoncentrales produceren hoogwaardig funderingsmateriaal voor diverse bouwprojecten van uiteenlopende aard. Deze producten zijn van de hoogste kwaliteit dat door onze ervaren chauffeurs stipt en op een veilige en propere manier worden geleverd.
Beton Bouwmaterialen Willaert.
Beiden gebruikt om BENOR beton, mager beton, stabile en recuperatiebeton te produceren. Dankzij deze twee centrales kunnen wij een capaciteit van 180m per uur garanderen. Ons wagenpark bestaat uit zo'n' 20 betonmixers, met vaste wagens van 6m tot opleggers van 11m.
Schraal beton Van den Braembussche.
Schraal beton ook mager beton of droog beton genoemd is vergelijkbaar met klassiek beton waar minder water aan toegevoegd is zodat het aardvochtig wordt. Het cementgehalte ligt meestal tussen de 100 en de 300 kg, de grootte van de granulaten varieert van 0/8 mm tot 0/40 mm.
VECON gietvloeren en gepolierde beton voor industrie, winkels, kantoren.
Gepolierde betonvloer bij IndigoPaints Geraardsbergen. terras in gepolierde beton landelijk. Betonnen terassen en opritten. Renovatie van een terras met gepolierde beton. terras in gepolierde beton lichtgrijs. Betonnen terassen en opritten. Modern terras in gepolierde beton lichtgrijs. terras in gepolierde beton-2.
Prefab betonelementen, keerwanden, silomuren CBS Beton.
Het productgamma van CBS is vrij uitgebreid, wat het onmogelijk maakt om alle wanden en hun mogelijke toepassingen in deze cataloog weer te geven. Heeft u specifieke vragen omtrent het gebruik van onze producten, dan raden wij u aan om die te stellen vrijblijvend uiteraard aan de medewerkers van het verkoopteam of een van onze ingenieurs te raadplegen. CBS Beton biedt ook een uitgebreid gamma prefab betonelementen voor particuliere klanten aan.

Contacteer ons